Julmarknad

Sigtunas julmarknad är populär, det vet vi! Men att så många vallfärdas för att komma hit och trängas, leta parkering och njuta av julstämningen är helt otroligt. Själv gick jag ut klockan 15:45 då hetsen och folkmängderna försvunnit och jag kunde i lugn och ro titta mig omkring bland det olika handarbeten och allt annat som marknaden hade att erbjuda. Så ett tips till er som skall komma hit, ta det lugnt och invänta eftermiddagens ro, säljarna har reserver av sina alster och borden blir aldrig tomma. Njut av Sigtuna i ljusskenens glans!!!

Min pappa och hans fru Laila tittade förbi med nybakta bullar också, tänk att jag inte kan vara bäst på något. Naturligtvis så smakade Lailas bullar underbart och vi hade en mysig eftermiddag tillsammans.

En lyckad lördag

Klockan 8.30 kliver jag upp och tar en kopp kaffe, vad skulle världen vara utan denna dryck? En promenad i ett slaskigt Sigtuna, var tog vintern vägen?

Idag plåtade jag en familj med 5 barn och deras föräldrar, kanske en julklapp till släkten? Det är en upplevelse att få, om så bara för ett par timmar, få vara en del av en familj och försöka ta fram deras bästa leende. Barn älskar att le, så länge det är på deras villkor och det är en konst att få dom att tro att det hela tiden är det.

Att få komma hem, äta en sen frukost och sedan lägga sig framför tvn och se repriser är som en gudagåva ibland, alla borde få egentid och slippa alla måsten...men sen tillbaka till verkligheten.....

En bakmaskin i snygg design till en kostnad mellan 3000-6000 kronor är vad jag önskar mig i julklapp. Läser jultomten det här..??? Nåja än så länge så får vi knåda ihop degen själv och resultatet blev lyckat. Med otroligt mycket hjälp av små händer så kunde vi avnjuta färska bullar till "Stjärnor på is".

Mjuka, varma och otroligt goda.

Välkommen till min nya blogg!

Så var man då här...i blogghysterins värld. Då kan man undra vad kan jag tillföra? E-post, sms, msn och facebook räcker alltså inte till i denna nya kommunikationstrånande tid. Men det är valfritt att skriva och framför allt att läsa.