En dag i våra liv

Min dag
Ibland så blir inte livet som vi tänkt oss men vi måste acceptera det och gå vidare. Som man bäddar får man ligga...sa någon, och visst är det väl så men ibland vill man bädda om. Jag har förstått att livet tar olika vändningar i hela vårat liv, det slutar liksom aldrig svänga  och vi ska aldrig ta för givet att vägen som vi åkte på igår ser likadan ut imorgon, jo jag har förstått tidigare, men ibland blir det bara mer påtagligt....

Jag tog på eftermiddagen en rask promenad i skogen med Rolle, rensa hjärnan och få lite frisk luft, underbart!
Linns dag
Linn är snart nio år och idag var det en dag precis som det ska vara på sommarlovet för en nioåring. Hon fick ett begagnat dockskåp i tre våningar av grannen, lyckan var gjord. Sprang iväg till en kompis och badade i deras pool innan dom båda kom hit och spelade lite spel och sjöng ljudligt innan dom försvann ut i sommarvärmen igen. Kvällen bestod av fika, coca cola och munkar (ja, pappa jag vet, mycket socker, men det är ju sommarlov). I säng för att se en film och sedan somna.

Klockan är nu 23:34 och ytterligare en dag har gått i våra liv, fler skall komma och dom ser jag fram emot. Är redan spänd på vad morgondagen har att erbjuda, någon som vet?

Dagens stora nyhet

Ibland blir jag förvånad när jag läser nyheterna och vad journalisterna ger oss att läsa. Lyssna på den här rubriken: Zlatan: Jag pratar med Henke Larsson oj oj, stort tycker jag, 
men ska den rubriken locka mig att läsa innehållet av artikeln?Över till något mer roligare att läsa om, Pridefestivalen. Den stora festivalen är i full gång i stockholm 27/7-2/8 är det party i stan och massor med hånglande människor eller? Nej nu har jag nog missuppfattat något, det är en parad med vackra människor som klätt ut sig i vackra kläder, läder och kedjor. Temat för i år, "Hetero", fokuserar på hur heteronormen praktiskt inverkar på homosexuella, bisexuella och transpersoners vardag, vilka konsekvenser den för med sig och hur den påverkar samhället i stort.

Innan jag avslutar för idag måste jag visa hur badrummet blev, jag målade resten i morse och satte upp spegel och hylla som sagt så är detta bara preliminärt då det inte alls ska se ut så här framöver. Men jag och Linn blev nöjda med vårt snabbjobb. Från 90-talsgult med bård och krimskrams till ett sterilt grått med svarta inslag...passar oss perfekt.

Borta bra men hemma bäst...

Vet inte vad jag ska säga om den frasen men hemma är jag. 45 mil senare så är jag tillbaka i "stan".  Idag är dock ingen bra dag i mitt liv, ni vet en sån där dag man önskar att man kunde hoppa över, men såna här dagar måste man också ha i livet för att uppskatta de andra.

Ja en bilfärd på 45 mil och bilen började låta konstigt, ja ni förstår det där med min dag.....jag kände hur plånboken blev mindre och fickpengarna till min efterlängtade resa drog, men planen är förstås att inte lämna in bilen före resan.