Vad hände med Bubbles?

Hela löpet är fyllt med Michaels arvingar, vad ska hända med dom? hur mycket blir arvet på? blir det något arv? Vem är pappa? vem är mamma? Herregud dom kommer vara vuxna innan frågorna är besvarade.

Men vad hände med det första barnet i Michaels liv, Bubbles? Jo nu kan vi läsa i media att han mår bra och bor i Florida tillsammans med andra chimpanser och har det bra. Bubbles är nu 26 år och väger 77 kg, därav varför han inte kunde bo kvar med Michael, dvs hans vikt. Han blev för stor för att kunna bo tillsammans med en människa och kanske även lite svår att hantera. Enligt Aftonbladets tidning Klick så är han också väldigt känslig och har en dramatisk ådra. Om Bubbles har ett sår, hur litet det än är, så vill han gärna visa upp det flera gånger om dagen för att få sympati.

Jag vet en av alla videos som Micheal gjort som kanske är den som sa det han alltid ville säga: "Leave me alone" som Bubbles var med i. (se youtubeklipp nedan)

En annan sekvens som Bubbles blev uppmärksam vi är vid en japansk presskonferens som han deltog i och man påstod att Bubbles kunde göra moonwalken, ja titta och se själv.
 

Michael Jackson 1958-2009 

En legend har gått ur tiden men hans musik skall alltid leva kvar
Hans musik har fått många att inte kunna låta bli att gå upp på dansgolvet och hur många har av oss 60-talister inte försökt oss på moonwalken om inte efter ett par glas.
Jag har samlat ihop några youtube-klipp men det aldra bästa som jag har kärt är inte någon av hans music-videos utan pepsireklamen han gjorde "Pepsi-generation". Vet inte varför jag tycker om den så men ta ett par få minuterna och titta på den oavsett om man tycker om Pepsi eller inte.

 
Så vem var han
Född: 29 augusti 1958, Gary, Indiana, USA, dvs 50 år gammal
Smeknamn: King Of Pop, MJ, The Gloved One, Wacko Jacko, Jacko
Dejtat: Lisa Marie Presley, Brooke Shields, Deborah "Debbie" Rowe
Känd för: En legendarisk sångare, artist och låtskrivare. Han började sin karriär redan som barn som en del av The Jackson Five tillsammans med bröderna Jackie, Tito, Jermaine och Marlon.Han hade totalt nio syskon, varav fyra systrar. Janet Jackson och La Toya Jackson är båda också världskända artister.

Michael Jacksons album Thriller (1982) är världens mest sålda album och har sålt i mer än 100 miljoner exemplar. King of Pop har även haft över 30 list-ettor världen över. Hans video "Scream" kostade 7 miljoner dollar att göra och är därmed världens hittills dyraste musikvideo och hans video "Ghosts" är 35 minuter lång, världens längsta musikvideo. Jackson är inskriven två gånger i Rock 'n' Roll Hall of Fame, en gång som soloartist och en gång med The Jackson Five.

Jackson var gift med Elvis Presleys dotter Lisa Marie Presley under åren 1994-1996 och med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe 1996-1999, som han har barnen Prince Michael och Paris Katherine med. Michael Jackson har även en andra son, Prince Michael II, som kallas för Blanket. Vem som är mamma till det barnet är okänt, men Jackson hävdar bestämt att han är den biologiska fadern till alla sina barn. Skådisen Macaulay Culkin är gudfar till de två äldsta.

Här är några klipp från youtube som visar hur och varför vi aldrig kommer att glömma denna legend.

 Volvo ocean race

Ja, vad säger man om Stockholm på sommaren i vackert väder....så vackert, med eller utan segelbåtar.....
En intressant dag avslutades på uteserveringen Hilton vid Slussen tillsammans med en god vän och ett glas rött i solskenet. Min resa både in- och hem från Stockholm är en novell för sig och jag blir mer och mer övertygad om att jag inte är gjord för att åka annat kommunalt medel än bil dessa sträckor.