Fixat tårta och cyklat

Efter en dag med grafisk profil-diskussion som är ett otroligt arbete att vara del av och diverse annonsmaterial så kom regnet och jag tog med mig lite jobb hem för att sedan avsluta dagen med ett cykelpass på SATS...japp du läste rätt pappa, jag tog ett träningspass. Jag måste verkligen komma igång nu efter förkylningen.

Imorgon går min styvmor i pension, det vill jag gratulera henne till. Det måste vara helt underbart att få gå hem och inse att man är pigg och fräsch och får njuta och göra vad man vill av livet och ändå få betalt och att man gjort sig förtjänt av det.

Så Laila, njut nu av varje minut och glöm vad klocka, almenacka och telefon är.....NEJ vänta Laila, kan du ta Linn den 5 juni klockan 18, jag ringer!!!!! *ler*

Måla stugan vit.....

Nej inte hela stugan men däremot alla väggar invändigt. Det ska bli så befriande att slippa allt trä och få det ljus och fint, kanske jag till och med börjar tycka om dom blå möblerna....

Så nu till den stora frågan, trät på väggarna och taken är obehandlat med kvistar och om detta ämne kan man läsa hundratals sidor på nätet men nu är frågan hur är det egentligen. Måste man grunda med någon typ av kvistlack (shellack) eller kan man grunda med oljefärg eller kanske rent av med vattenbaserad grundfärg och kvistarna håller sig dolda??? Hmm ja det är inte lätt men många goda råd får man på vägen...vem ska man lita på. Dessvärre så även om alla goda råd kommer från målare så är dom olika så erfaranheten är med detta som baken.

Hittade ett roligt test när det gäller att skriva fort på tangenterna...testa du också..


 

40 words

Speed test

Förkylningstider

Ja, så var det även min tur att drabbas av förkylnings. Tack och lov så var det lång helg så jag kunde vila upp mig och det hjälpte då jag idag kunde gå till jobbet ganske pigg och redo för att hugga tag i veckans skörd.