Girls just wanna have fun

Japp efter att ha jobbat åkte jag och en vännina till Knivsta där det finns en lada ...med massor av prylar...prylar man inte behöver men inte kan låta bli att köpa.

Jag undrar varför kvinnor (iallafall dom jag känner) blir så förbaskat lyckliga av att shoppa? Det är inte behovet av att göra av med pengar men att få köpa det man vill ha och det andra också fyller kroppen med ett lyckorus man inte vill vara utan. Vi shoppar när vi är ledsna, glada, arga, rastlösa, nyförälskaden och nyskilda, dvs jämt...vi har ett behov och sådana måste bevakas och se till att fyllas....så jag shoppade.

Efter att vi shoppat så förflyttade vi och shoppade lite mer och tog en fika på ett café, sånt som vi kvinnor är bra på handla, fika och prata masssssssssssssor.

När jag kom hem fixade jag lite mat och medans maten stod på spisen tog jag en Martini med is...tänk att alkohol verkligen kan få fram fredagskänslan. Jag njuter av att ha en hel helg framför mig med enbart två fotouppdrag och lite träning inplanerat.

Trevlig helg alla kära vänner!
Puss och kram

Hösten ÄR vacker

Imorse när jag åkte till jobbet möttes jag av en underbar natur i vackra färger. Som fotograf var det svårt att hålla fingrarna från avtryckaren...nej det gick inte..så här är tre bilder från min morgon på väg till jobbet.
Hösten är verkligen vacker......


Utsikten från "altanen" när jag kliver ut ur min lägenhet.


Allén in eller ut från Sigtuna stad

Stationsgatan i Märsta

Leve kidsen

Idag var en fotograferingsdag....tre barn skulle fotograferas i olika utstyrsel i tema "växa i....."
Barn är underbara, dom gör helt enkelt som man säger, varför funkar det inte på alla, så lätt det skulle vara att lösa livets alla kriser, gör bara som jag säger...hahahaha. Nej dessa underbara ungar var verkligen duktiga modeller, ca 15 minuter per barn och jag är så nöjd med resultatet.

Linn som var en av modellerna hade flygkaptens utstyrsel och eftersom det är en av hennes framtidsvisioner att bli pilot så njöt hon varje minut. Efter plåtningen sprang hon runt och stolt visade upp sig. Dock var vi väldigt rädd om kläderna då de kom direkt från kemtvätt och skulle upp i luften ett par timmar efter fotograferingen. Vi säger tack till piloten som lånade ut dessa kläder samt företaget som godkände plåtningen.