Bibeln har kommit...???

Allvarligt...om någon skulle ställa frågan vad som har hänt i världen, eller i Sverige, eller i Stockholms län sista veckan så skulle jag nog inte kunna svara. Ingen tidning har jag läst, inte ens på webben, tv:n har inte slagits på och mitt umgänge har varit mycket begränsat. Jag har helt enkelt jobbat bort tiden, vilket medför att jag antagligen missat en vecka av livet...eller två.

Det jag kan trösta mig med är att mitt arbete är min hobby, mitt intresse och mitt liv (ja förstås förutom min underbara dotter som jag har intill mig hela tiden, mitt i detta). Jag funderade en stund hur jag skulle rent intillektuellt få tillbaka denna tid och tänkte att man måste fan kunna googla på vecka 34...eller??

Jodå det funkade...det här är det några av de senaste som hänt enligt cyperspace....

Vänsterpartiet har under vecka 34 intagit Stockholms centralstation. Under parollen "Håll ihop" kampanjar de för ett regeringsskifte den 19 september. ...

Vecka 34 arrangeras därför en temavecka kring hastigheterna i tätorter runt om i landet. Fokus är att skapa trygghet och säkerhet för oskyddade trafikanter ...

Antalet nya arbetssökande i USA uppgick till 473.000 i vecka 33, ... att man köper ut investmentbanken Morgan Stanleys 34-procentiga andel i det onoterade ...

Inseglingen på frakter i Persiska viken fortsatte att sjunka under vecka 34, jämfört med föregående vecka. ...

...ja och så var det ju förstås ZLATAN...orkar inte ens läsa...var det graviditet och avtal...eller bara graviditet??

Ja som ni förstår av ovanstående så var det inte så mycket jag missat trots allt och den stora nyheten denna vecka har jag under inga omständerheter missat...den damp ner i min brevlåda...

Katalogen visar ungefär en tredjedel av sortimentet om 10 000 artiklar. Årets Ikeakatalog når svenska folkets brevlådor under vecka 34.

Årets bibel är här och det kommer att bli många besök till kyrkan i höst...underbart!!! Snygga fotografier, snygg inredning och många billiga och mysiga saker som man inte behöver men måste ha.

Så med faciet i hand så kan jag säga att trots mycket jobb så har jag nu läst in mig på det som behövdes och bläddrat i IKEA-katalogen så hörnen blivit slitna och insett att jag trots allt fortfarande är med i matchen och att jag har världens roligaste jobb....

Kram på!!!

Slarvar med bloggen..

Ja, jag vet mina uppdatering på mitt social nätverk på de social medierna blir glesar och glesare...men misströsta inte, snart är jag tillbaka med nya tillrop. Mitt liv är en hektisk karusell just nu som innebär jobb ca 18 timmar om dygnet och för att jag inte ska sitta fler timmar har jag prioriterat, rätt eller fel men bloggen har kommit i andra hand.

Mitt humör är också upp och ner pågrund av sömnbrist, en trött bitch som skulle behöva sova ett dygn men lugn, jag är inte farlig i vaket tillstånd.

Så jag fortsätter att slarva ett par dagar till med bloggen och återkommer sen med vad jag pysslat med...

Kram på er!!!

Födelsedagsparty i Sigtuna

Jaha så kan då även jag räkna mig till 40+:arna. En ärbar ålder och nog är känslan att livet bara blir bättre och bättre eller är det en fras för att döva känslan av att man blir äldre och ångesten och jakten på det perfekta livet inte är över ännu och man vill hinna med så mycket innan man kan lugna ner sig. Nej, det är ett konstaterande att man är 40 år, kvinna i en av sina bästa åldrar (tror det kommer fler), mitt i karriären, lycklig mamma och ständigt sökande efter Mr Perfekt...och vem vet kanske är det just när jag är 40+ jag är mogen att träffa en man i mitt liv igen och lugna ner mig lite och tänka mer på mig själv. Och visst kan man säga 40+ ända tills man fyller 50?

Nåja det blev lite tungt där...suddar inte men lättar upp nu....*ler*.
Min födelsedag började med att min kära prinsessa och jag drog oss extra länge i sängen innan vi klev upp. På jobbet blev det kramar och blommor...så härliga kollegor...och sen efter jobbet begav vi oss hem till mig ett par vänner och började med en GT för att sedan gå över på skumpan till  inhandlad mat. Ett blomsterbud hade även levererat blommor från min kära far och Laila...puss, love you!!

 

Så en After Work på 32 rum och kök där det bjöds på GT var en underbar fortsättning av kvällen, vi satt och pratade som bara vi tjejer kan innan vi sedan fortsatte vår "pubrunda till Våfflan där det var trubadurspelning och sedan rundade vi av på Blå. Så trevligt...men varför sluta när det är just det, trevligt. Sagt och gjort vi gick hem till mig där drinkarna hälldes upp, profiler på nätet skapades och många glada skratt hördes i natten. Vi avrunde inte förrän på småtimmarna när en av mina kära vänner lånade ett rum för att få några timmars sömn...

Tack kära vänninor för en otroligt trevlig och givande kväll och en minnesvärd födelsedag.
Nu är jag 41 och vägen till och allt som ska hända innan jag fyller 42 står skrivet i stjärnorna... jag är spänd av förväntan.

Puss på er alla!!!