En skön semesterdag utan start och utan mål


Frukost/Lunch idag

Så har då ytterligare en semesterdag snart passerat. Ganska skönt att ändå gå runt och inte göra något planerat och fortfarande få betalt och inte ens behöva oroa sig för att man inte uppnår chefens krav och mål...för det är väl just det man gör nu, dvs uppfyller chefens önskemål, vilar upp sig för att orka med höstens krav, mål och det där lilla extra.

Det känns som dagen aldrig riktigt kom igång och jag bara flöt fram utan att göra det där som jag borde...men det är väl det som är semester, hur många dagar ska det ta innan man fattar det??


Mina rosor på köksbordet (köpt själv)
Idag blev det frukost, fika, plockade lite, solade, läste (Kalle Anka), pappa kom och fikade och sen var kvällen slut. Vänta, sa jag att jag fick rosor av min kära pappa...han är för go. Han vet att jag köper rosor till mig själv jämt och inte har någon man i mitt liv som ger mig några så då köpte han till mig...han är min favorit!! Tack pappa, jag älskar dig!!!


Rosorna som min kära pappa köpte till mig idag.

Så nu är det dags att stänga ner, slå på tv:n och bara softa....så ljuvligt ingen start och inget mål...

Kram på er!!!Snygg bil...I like

Idag var jag och hälsade på en god vän som jag känt i dryga 20 år och som alltid har varit bilintresserad och alltid haft snygga bilar men nu har han väl ändå slagit alla rekord...

En provtur på stan fick jag förstås och jag kan bara säga att blickar fick vi och när man inte trodde att vi såg så fotograferades det. Men visst jag kan förstå att det är inte varje dag en sån här bil rullar på gatorna och jag var så stolt att sitta i denna grymma varelse och kunde inte göra annat än njuta.

Jag kunde förstås inte heller hålla mig ifrån att ta några fotografier på denna Plymouth prowler (tror jag den heter)...titta och njut!!

Semester, regn och sovmorgon

Ibland är det skönt när det regnar, det betyder ju att man kan sova ut på morgonen utan dåligt samvete. Den här vecka när jag barnledig och ska försöka få ordning på hemmet...nej inte vinden..jag förstår vad du tänkte - Det gjorde hon ju förra veckan. Nu ska jag försöka få ordning inne i lägenheten...men jag måste erkänna att jag inte gjort många knop de två sista dagarna........men men det är några dagar kvar på veckan.

Den här veckan går i drinkarnas, vänninnorna och kärlekens tecken..ja om jag får bestämma. Den här veckan ska bli speciell på något sätt, kan man önska det? Då gör jag det nu!! *ler*

I lördags var jag och en vännina ut och drack drinkar och bestämde oss för att fixa, med fler vänners hjälp, en singelfest i Sigtuna under hösten. Det är på tiden att vi sluter upp och går till kamp... Några saker vi behöver är:

1. En bra lokal i kommunen
2. En festfixare, dvs någon som fixar maten till ett bra pris
3. Musik (Levande eller diskjockey)
4. Ett gäng glada singlar

Så har du några tips på ovanstående.....??

Nu blir det städning och musik....