Vackra underkläder

Jag känner mig vacker, min kära underklädesleverantör skickade mig ett nytt set idag...så vacker, ja jag blir ruinerad men det är det värt...kvalitet kostar och den här kvaliten är så vacker.

Ska nog ha ett eget underklädesparty i vår..ytterligare en anledningn att köpa ett nytt set.

Setet på bilden är nog nästa inköp! Känns påklätt, eller?

http://www.pxc.se/

Vilma 10 år

En liten tjej som jag precis kollade till att hon och Linn var där dom skulle och ingen annanstans ... stänger nu dörren och den koll man vill ha får man när man lockar med mat eller något gott och då möts man av en målad snygg ung tjej som snart har vuxit om en i längd, vart tog dom här tio åren vägen?

Jag har haft äran att finnas i Vilmas liv och närhet i hela hennes liv. En liten tös som har sprungit mellan våra hus och ätit glass, skrattat, badat och kommit med det där leendet och ögonen som ingen kan motstå. Även när hon tar fram sin griniga min är hon den sötaste lilla tjej, man kan inte annat än le.

Att få följa och se denna lilla tjej växa upp har varit en ära, både för mig och för min dotter som är hennes "bästis" och "kusin". Varje gång dom umgås vilket är så ofta det bara går får man höra deras underbara skratt och fnitter och det går inte att slut le. Att få ha Vilma hemma är som att ha sin dotter på plats, hon är en del av vår familj och kommer alltid att vara det, precis som Linn är som en dotter i Vilmas familj. Att dessa två töser har fått växa upp och uppleva alla möjliga äventyr tillsammans är en ära att få följa, så länge man nu får det.

Jag och Linn vill bara säga GRATTIS Vilma och ha en underbar dag, det är din, bara din dag idag.
PUSS, vi älskar dig!     
Helvetet på jorden

En dokumentär som CNN sände har fastnat i mitt huvud och får mig att rysa och verkligen tänka...Att vi är olika och har olika religoner osv det är något vi pratar om nästan dagligen, vi pratar klimat och krig men vardagen, var tog den vägen...jag har länkat till en hemsk, våldsam och tragisk vardag. Jag har alltid drömt om att bli volontär och att få dokumentera krig och elände för att visa upp för resten av världen så att vi kan förändra och förbättra,  men när jag ser sådana här dokumentärer måste jag tänka om....skulle jag orka, hur blir man som människa efter en sån resa, stänger man som journalist och fotograf av känslorna för att klara av det. Det är en hemsk värld där ute.

Se den om du orkar...annars använd din fantasi av elände och lägg till lite så kanske du närmar dig verkligheten.

The vice guide to Liberia
- kannabilism, heroin och barnprostition.