Pengarna ska rulla....

Ja, vad ska man göra, om inte av med dom, pengarna alltså....och ibland kan det gå fort. I fredags beställde jag en diskmaskin och i lördags köpte jag dyra vinterstövlar till både Linn och mig, men allt var värt varenda öre. Diskmaskinen ska installeras den 8/12, vilket innebär att tills dess ska jag lyckas tömma det skåpet...hmmm, det oroar mig.

Men det ska bli fruktansvärt att få en diskmaskin igen. Det betyder att jag vinner lite mer tid i mitt liv. Enda fördelen med att man inte har diskmaskin är att det är skönt att diska när man fryser, nu får jag hitta på en annan aktivitet för att få upp värmen.....

Kram på er!

Julmarknad i Sigtuna

Så var det då dax igen, årets första av fyra julmarknader i Sigtuna stad. En underbar tillställning som drar folk från hela regionen Stockholm/Uppsala. Parkeringsplatserna är fulla redan klockan 11.30, men en dag som denna känns det inte som p-lisorna är annat än tomtenissar så det verkar gå att parkera bara det finns utrymme oavsett om det står ett P i närheten eller inte. Och visst är det stämning i vår lilla stad, du kan hitta alla dina julklappar mer eller mindre, det finns något för alla. Och hittar man inget krimskrams så kan man ju alltid köpa nåt ätbart som hemgjord kola, bröd, korv osv..allt finns här.

Och så årets finaste JULÄNGLARNA är på plats förstås för att underhålla med sina ljuva små röster och underbara julsånger. Dessutom har jag inside och jag vet att den här dagen går ut även för dom att tjäna så mycket pengar som möjligt för att kunna avsluta dagen att köpa julklappar åt sin mamma, jo så är det!

Här är ni lite bilder från morgonen, den första av fyra underbara adventsdagar i Sigtuna.En härligt lördagsmiddag


Ja, så var det dags att prova något nytt. Kyckling och sallad i pitabröd efter tips från en kär vän.
Sagt och gjort jag hackade jag upp grönsakerna, småskar kycklingen i småbitar och fixade såsen. När bordet var dukat la jag in pitabrödet i ugnen. Det var suveränt jobb, både jag och tjejerna åt alldeles för mycket. Ett middagstips jag kan rekommendera.

Fyllning
Sallad
Gurka
Tomat
Majs
Kyckling
Rödlök

Finhackas precis som tacos.

Sås
2,5 dl Cream fraish
1 msk majonäs
3-4 klyftor finhackad vitlök
Salt

Serveras med varmt pitabröd...mmmmm så gott!