En lördag som en lördag ska vara....

Klockan 08 ringde klockan, fy en lördag, men men, klockan 09.20 satt jag i hallen och åt en macka och drack kaffe och väntade ivrigt att matchen mellan Sigtuna IF och Kungsängen i innebandy skulle starta...nåja med faciet i hand, skulle jag haft med mig något starkare....0-14 blev slutresultatet...

Nåja, hem och äta lunch och sen iväg till Ikea...härligt, vi vände en förlust till en vinst...kom hem med en ny byrå, en bänk och massa förvaring till rum, puh vilken tur att vi vände den trenden.

När vi kom hem så lagade Linn middagen, lax med pasta, så jäkla gott, jag har inte bara en otrolig dotter och vän här hemma, jag har en kock också.

En lördagkväll som blir tidig då jag ska jobba imorgon.

Kram på er alla!

Stolt mamma till en kommande supermodell....;-)


Ibland är man bara stolt som en vanlig mamma till sina barn och ibland är man så stolt så man nästan spricker, det sistnämnda är jag just nu över min underbara dotter. Igår var vi på Intersport...förstås...och tittade på kläder och på världens finaste modell som lyser i skyltfönstrena tillsammans med några andra trevliga människor men min blick såg bara en, min prinsessa. Butiken vi var in i var stolta över att få besök av en av modellerna men som vanligt så lämnar det Linn helt oberörd medans mamma sträckte på sig av stolthet.

Plåtningen som är ute nu är som jag inte tror någon som har med mig att göra har missat, ja precis, Intersports vinterkampanj med vårt svenska skidlandslag.Vi hade äran att få delta (vi, hur fan kom jag in på detta...., ja alla har väl hört om dessa mammor som blandar sig i döttrarnas karriärer...Britney Spears osv...) i kampanjen för Intersport, modellerna var Linn och en annan kille från en annan modellagentur, dessa två sötnosar skulle tillsammans med skidlandslagets Henrik, Maria och Jessica få göra något snyggt av vintermodet, och snyggt blev det. Efter en hel dag med detta gäng och ca 15 andra inblandade personer, stylister, sminköser, fotografer, assistenter osv fick vi ett minne och Linn autografer att ta med oss hem och landslaget tog flyget, och även dom ett minne förhoppningsvis av två roliga små barn som stod och lät som sälar mellan tagningarna och hade skratt som smittade av sig till hela teamet.

Se fotografier från plåtningen
http://jeanettesundin.blogg.se/2010/may/modell.html

Nu väntar vi att se bilder från HM och Lindex som är de senaste plåtningarna där Linn har medverkat i...men den första stora plåtningen är väl alltdig något speciellt.

Kråkflickan

Psykoterapeuten Sofia Zetterlund utreder två klienter: Samuel Bai, barnsoldat från Sierra Leone, och Victoria Bergman, en kvinna mitt i livet, bärande på ett stort, oläkt sår från barndomen. Två olika människor med samma problematik: de visar båda tecken på multipla personligheter.

Samtidigt hittas en ung pojke död i ett buskage. Kroppen är svårt sargad. Torterad? Han är av utländsk härkomst och ärendet får låg prioritet då pojken saknar historia. Saknad av ingen. Kriminalkommissarie Jeanette Kihlberg och terapeuten Sofia ställs inför samma fråga: Hur mycket lidande kan en människa utsätta andra för innan hon själv upphör att vara människa och blir ett monster?

När de två kvinnliga utredarna dras alltmer till varandra kommer svekets krafter att hota även äppelträdsidyllen i Gamla Enskede.

KRÅKFLICKAN handlar om svek och vad sveket kan göra med människor. KRÅKFLICKAN är första delen i trilogin om Victoria Bergmans Svaghet.

www.krakflickan.se


Författarna Jerker Eriksson, Håkan Axlander Sundquist och lilla jag.

En författare, jag kan bocka av att i min vänskara har jag nu en fullfjädrad författare och jag är så stolt, tack Jerker...vet inte vad jag kan bidra med i ditt liv, mer än att köpa din bok, vilket jag förstås redan har gjort.

Idag var det då dags för releasepartyt för thrillern Kråkflickan, skriven av Jerker Eriksson & Håkan Axlander Sundquist. Två män, inte riktigt, men nästan mitt i livet, och som nu har en ny start i livet som, i min värld, succéförfattare. Med ett glas rödvin i handen och en signerad bok i den andra kunde jag inte annat än le medans Jerker signerade böckerna, vi känner inte varandra speciellt bra, men jag kunde ändå inte låta bli att stolt dra på munnen och förstå vilken otrolig känsla det måste vara just nu, just då.

Så nu väntar vi ivrigt på bok nummer två i denna triologi....

Sakta vandrade jag hemmåt i kvällens mörker med en bok i min hand, och om jag nu inte läst på väldigt lång tid så ska denna bok få hedersplatsen bredvid mig i sängen och jag ska känna, lukta, och ta in det som dessa två män har åstakommit tillsammas i boken, Kråkflickan.

En stor kram Jerker och Håkan och alla ni andra.