Tisdag igen...

Jaha då var den här veckan snart slut;) Tisdag är min mest kreativa dag i veckan, annonser ska fram och idéer ska kläckas. Vissa tisdagar är bra, andra mindre bra. Idag var en bra tisdag.

Veckorna går snabbt, men måndag är alltid måndag och tisdag alltid tisdag osv men när det gäller middagen så har vi tyvärr inte bara sju rätter utan där ska man vara kreativ varje dag. Så denna dag blev det blodpudding, kreativt, nej kanske inte men förbannat billigt och snabblagat. Mat på 20 minuter från kylen till tallriken, det är mitt koncept, och försås få ingredienser. Ja du har gissat rätt, matlagning är inte min starka sida och jag tycker inte det är kul. Min mamma var grillkock och underbar med mat så även min Laila, men jag har inte ärft eller tagit efter dessa kunskaper, viljan finns liksom inte där. Men jag älskar god mat!

Efter middagen blev det en halvmilspromenad men min kära, jag fick ett energipåslag som jag behövde efter den här dagen, underbart!! Tack älskling för att du finns där och låter mig tanka.Så nu väntar onsdag och snart måndag igen, men frågan kommer krypande...vad blir det för middag imorgon?

Kram på er alla!

Modell

Så var det så dags igen...en plåtning för H&M och denna gång fick pappa Niklas följa med och se sin dotter jobba framför kameran. En stolt pappa.

Julkampanjen, vilket innebar att fotograferas i ett antal kläningar, varken speciellt juligt eller vintrigt enligt modellen men kul som vanligt när det gäller att arbeta med H&M, proffsiga medarbetare gör jobbet kul.

Så här såg det ut tidigare idag, när prinsessan Linn förvandlades till modellen Linn.


Håret fixas....


...och ruffsas.


Make up förstås, men i väldigt blygsam skala.


Sen ska kläderna provas och sys till så de sitter rätt...

Nåväl en glad och nöjd Linn kunde summera dagen med att det var kul!

Kram min lilla modell, mamma är så stolt över dig och vi ser fram emot att se bilderna senare i höst.

Höga berg och djupa dalar

Bakfulla, trötta, regn och dimma. Ja så såg det ut klockan 09.00 imorse när vi slog upp ögonen. Frukost och sedan tillbaka till sängen till en Johan Falk film, somnade. Vakna, lite piggare, fortfarande duggregn. 12.00, nej nu räcker det med slöhet. Vips så stod vi vid bergets botten och tittade upp.

Vi började vandra upp för berget, en ganska tuff strapats med mycket stenar som just i dag var hala av regn. Man räknar med att 2 km på berget ska ta två timmar...lät mycket och jag tror att både jag och Jonas tänkte att det här gör vi på hälften av tiden;)

Ett ord sammanfattar denna regniga, dimmiga och blåsiga vandring, vacker och trollsk natur, en naturupplevelse utan dess like. UNDERBART!Tre timmar senare var vi nere igen. Blöta, hungriga men väldigt nöjda över att faktiskt genomfört detta.
Så efter att ha satt i oss lite lunch satte vi oss i bilen för att köra de 45 mil vi har hem.

Kram