VIlket slut på ett underbart år

Vilken middag, ett superbt slut på detta underbara år. Tack killar för en supermiddag med en choklamousse som ingen kunde gjort bättre än Albin. Och tack Jonas för all kärlek detta år! Älskar dig!

 
Jonas + Jeanette = Sant


Förrätten

 
Varmrätten

Och den underbara efterrätten hann inte ens komma med på bild, Chokladmousse med grädde, kaffe med avec...nu känns det som man kan lägga 2011 bakom sig och bara gå vidare, kan det bli underbarare:)

Gott Nytt år alla som hittat hit och läst detta. Kram på er!

Förberedelser för det nya året eller avslutet...

Nyår, ett år har gått sedan sist, förstås. Nu är det dag att summera 2011, vad hände, bra vs dåligt. Mitt år har varit ett kärlekens år, ett år fyllt av ljuva minnen, en härlig sommar, ett år då jag fick en ny familj, nya vänner och ett år fyllt av skratt och väldigt lite tårar, dvs ett härligt år. Jag kan bara önska att 2012 följer samma spår.

Här är vår nyårsafton från början, dvs förberedelserna idag. De som ska förgylla och börja mitt nya året är min kära Jonas och hans son Albin.


Kaffe och avec efter lunchen var en bra start.

 
Förrätt och efterrätt förbereds


Japp här jobbas det på för fullt.

 
Det börjar likna något, nu har även köttet kommit fram.


Albin spelar tv-spel och Jonas...ja vad gör du där?


Själv sitter jag och bara njuter av tillvaron och det är inte lätt att få på bild...;)


Snart åker vi till himmelriket...

Har du någonsin googlat på Maldiverna och sedan tittat på bilderna...jag gjorde det och insåg att det måste vara himmelriket. Vit sand och turkostvatten som är klarare än vårt dricksvatten. Hotellrum som inte är av denna värld och endast lyx verkar existera. Vem åker till detta himmelrike? Bröllopsresa, dykfantaster och supermodeller för att fotografera nästa sommars badmode kanske?
 

Så här såg det ut på HM sommaren 2011 i butikerna.

Jag ska inte gifta mig och jag dyker inte så jag är förbannat lycklig att ha en modell i familjen som dessutom är minderårig och måste ta med sig mamma på sina resor. Så jag kan säga att vi tackade inte nej denna gång heller till HM när dom frågade om dom fick ha med Linn i sin sommarkampanj. Denna skulle inte fotograferas i Sverige och inte heller i en studio utan på självaste Maldiverna i början av Januari. Linn ska jobba men själv ser jag en bild av mig liggandes i en hängmatta på stranden med en färgglad drink under en palm och när det blir för varmt svalka mig i det turkosa vattnet:)  Som enligt Jonas har hajar...hmm.

Linn har två arbetsdagar som gör att vi tillsammans får tre dagar lediga dagar tillsammans på denna ö så jag hoppas att vi får upptäcka lite av Maldiverna, man vet ju aldrig om man någonsin tar sig tillbaka dit, jag kanske aldrig blir gift och tanken att börjar dyka har inte kommit ännu, men man vet ju aldrig...:)


Så dags att gräva fram sommarkläderna och flip-floppen igen och inom kort bege sig till ett snitt på 30 grader i luften och vattnet och ca 22 grader på i luften på natten, underbart!!!

Kram på er!