En "vanlig" porträttfotografering

Slå på blixtarna, sätt på sminket, fixa håret, se in i kameran, le..action!! Ja svårare än så är det faktiskt inte. Eller vad säger du Anna? du är en lysande modell. Tack Maria för assistenthjälp och smink, du är bäst!

Detta inlägg är förstås godkänt av uppdragsgivaren Anna att publiceras på bloggen. Tack Anna!


Plåtningsuppdrag

Idag ska jag jobba...det var väl på tiden, eller du gör väl inget annat ska ni säga då! Men idag ska jag för första gången iår sätta på mig fotografkostymen, dvs jag ska jobba med mitt eget företag. Några uppdrag har droppat in och även några bröloppsevent har kommit in i jobbportföljen så nu börjar 2011 på riktigt när det gäller jobbfronten. Förra året var ett kul och otroligt fotografiskt år så nu har jag fått vila ett tag och samlat på mig kreativitet och inspiration och ett nytt objektiv.

Förra året var det valaffischer, porträtt, skivomslag, bilar och annat som förgyllde mitt år. En av mina bilder drogs upp till en affisch till gigantisk storlek det var lite magiskt att se måste jag erkänna, är det något som kommer att slå det i år? Ett skivomslag, en underbar känsla, hur toppar jag det?

         
 

Nytt år, nya fotoutmaningar..
Kram på er och ha en trevlig helg!

En tand mindre...

...i Linns mun men en till i tandfens samling och ett fattigare mamma. Linn sa dock till mig att strunta i vattnet i glaset för det är så bökigt att få ut 10:an som jag lägger i???? Nåja jag tror fortfarande på tomten.