Atttsjooo

Så är man då hemma och ligger i soffan och snyter sig. Och det värsta är inte att det är förbaskat synd om mig utan det är att min kära "man" så lämpligt blev särbo med mig igen;) Vem ska nu ta hand om mig när jag är sjuk? Linn åker till morfar och Jonas till London och jag ska börja jobba.

Nåväl jag får se till att kurera mig själv. Det får bli Ipren, vatten och ligga nerbäddad i soffan resten av kvällen. Och så får jag glädjas åt den underbar semester vi haft och att alla mina kära ska fortsätta ha en underbar ledighet.
Hem ljuva hem....?

....men vad fan det var ju inte så tokigt att vara borta heller, var det någon som sa! Jag håller med. Kan man begära förtidspension men behålla lönen och förmånerna? Just nu skulle jag vilja ha ca 4 veckor till. Det är med lite sorg i hjärtat som jag plockade ihop imorse och vi städade ut oss ur stugan....så här har det sett ut under de senaste två veckorna.

 

 
  

 
 


 
 

De enda vi har saknat de här två veckorna på landet var Agnes och hennes Jonathan. Hade varit så kul att även få rå om er, men vi hoppas på fler chanser här på landet då även ni kan vara med oss. Puss på er!

Älsking, tack för tre underbara semesterveckor och för att du "snickarade ihop" den snygga altan! Love you!

Fotografidag

Idag hade vi en liten "fotokurs" när vi blev lite rastlösa. Med några tips fick alla låna min kamera och så plåtade vi varandra- Vi kan konstatera att mästermodellerna är Linn och Albin och att även dessa två är väldigt bra fotografer.


Fotografi på Linn tagen av Albin, fint eller hur?


Snyggaste Albin!


Och så var det killen som inte ville sitta på en sten och le....men blev ok ändå darling....


Ja och så tanten som ska hålla sig bakom kameran...så jag ber om ursäkt att ni får se den här sidan..:) Lovar att det inte ska hända så ofta.

I övrigt såg dagen ut som nedan, ej i denna oordning dock, eller jo kanske.....;)
Bad
Mat
Bad
Dryck
Bad
Spel
...och en jäkla massa skratt.

Kram på er!!