Snygg modell!

Ibland får jag uppdrag som är mer utmanande än andra. Att fotografera tonåringar är ett sådant, inte tjejer, nej dom ber om att få bli fotograferade, men killar. Killar i åldern 13-17 är det mest svårfotograferade man kan be om. Beror det på att dom inte är överens med sig själva när det gäller deras utseende, hudproblem eller något annat, jag vet inte men rätta självförtroende finns liksom inte för fotografering. Tjejer i samma ålder har upptäckt smink och fördelarna med detta. För ett tag sedan fick jag dock fotografera en snygg tonåring och här är några bilder från resultatet.

Tack Danne, du är så snygg!!Kram på er!

Prioriterad tid

Jag tycker om att jobba, nej jag älskar att jobba. Jag jobbar med det jag tycker är kul, jag får vara kreativ dock på bestämd tid och deadlines. Jag fotograferar för att jag blir inspirerad och motiverad och får träffa så många otroliga människor som berikar mitt liv. Men jag har också ett liv på sidan om mitt jobb. Jag har min älskade dotter, som jag vill ge så mycket tid jag kan, det innebär träningar, matcher, läxor och bara kvalitetstid. Jag har en särbo med familj som jag också vill träffa så ofta jag kan. För att få ihop det här så måste jag prioritera.

Det finns en sak jag inte tycker är kul som jag gärna prioriterar bort, städning. Jag vill gärna ha ett rent och fint hem, men jag verkligen avskyr att städa. Så kom RUT (Rengöring, Underhåll och Tvätt)-avdraget. Vilket gjorde att vi "vanliga" fick råd att unna oss lite lyx, och det är verkligen lyx. Att få komma hem och det luktar nystädat är en så härlig känsla och känns som en helt rätt prioritering. Så vill ni unna er  lite lyx och ge er själva kvalitetstid, anlita en städfirma.

Kram


2+1

Japp då var det dags att ta det tredje hålet i örat för Linn. Det har varit lite prat om det och idag var det så dags när vi gick förbi en hårfrisörsalong som genomför detta. Vi slank in och fixade det, snabbt, enkelt och inte allt för smärtsamt (för mig alltså, kostade bara 100:-)
 

Fint blev det!

Kram