Höstlov, inte...

Skolan var tråkig, läskig, jobbig, kul, party, vansinnig och fruktansvärt kul och det absolut roligaste var loven. Just nu har de höstlov och det betyder sovmorgon, sena kvällar och allt det där roliga. Men för oss som måste kliva upp betyder det som vanligt tidiga mornar, sena kvällar men även det otroligt kul:)

Idag var min underbara mötesdag och sedan åkte jag hem till Jonas för att äta middag och där stod söta Agnes i köket och fixade köttfärsbiffar...så otroligt gott. Tack underbara du!


Agnes lagar mat


Så härligt goda pannbiffar

Jonas som ska ändra färg i sin hall varje dag, målade om från brunt till svart idag medans jag drog sista varvet på dörrarna. Ska bli kul att se vad det blir för färg imorgon;)
Puss älskling                                                   Foto: Agnes Kihlman

Så nu tar vi och säger godnatt till måndagen och ser fram emot tisdagen och en ny arbetsdag. Imorgon kommer även mina andra favoriter, städerskorna...lyx som jag just nu inte kan leva utan och inte behöver leva utan;)

Söndag, och vilken söndag

Halva dagen har vi suttit i bilen och det känns som vi var runt halva staden och tillbaka. Massor med ärenden, lister, datasladd, mer vit färg. Allt blev fel från start då vi åkte till Bauhaus för att köpa nya innerdörrar och kvartlist och kom därifrån med vit färg för att måla om de gamla dörrarna då vi blvit informerade om att de nya inte skulle passa i Jonas "gamla lägenhet". Så nya planer i renoveringsprojektet.


Golvet började läggas in.


Jag börjar måla innedörrarna med grundfärg...pust.


Det går undan....


Det börjar bli klart.


Så ja, en liten förbättring.

Kommer ni ihåg, så här såg det ut i fredags......

Vi kan väl vara överens om att lite färg och nytt golv och ett par flaskor vin kan göra underverk.

Sista varvet...

Sista varvet med fondväggen...snart är väggarna helt klara.
Samma sekund som Jonas drog iväg för att springa en mil, ringde det på dörren. Utanför stod Monica och Roger, vad fasiken tänkte jag som precis hade "gillat" ett av deras inlägg på facebook med en bild av Roger sittande och dricka öl inne i stan. Vi slog oss ner i köket och öppnade en flaska rött så kul att dom kom förbi och tittade på hur vår renovering av hallen började ta sig.

En timme och en flaska senare gled en svettig Jonas in. Detta relaterade i ytterligare en flaska vin och att vi två timmar senare nu kör en sista strykning innan vi får gå och lägga oss. Imorgon är det golvet som ska få en makup/makeover.
Jag, Roger och Monica. Foto Jonas Kihlman