Ny vecka, nya möjligheter och nya maträtter....


I måndags blev det våfflor till sen middag. Linn hade redan ätit middag hemma hos Sara men vid 20-tiden så gick ett antal våfflor med sylt och grädde ner ändå.


Idag var det dags för Linn att frisera sig, en cm ungefär åkte av...spelade ingen roll vad mamma sa;)


Idag blev det någon form av kycklinggryta med lite wokkänsla, så jäkla gott.

Underbara pappa kom hit och slipade våra köksknivar och gissa om det var behövligt. Att vi ens kunnat använda dom innan känns det som så här i efteråt, nu klarar dom tomattestet.


Kvällen avslutade på gymmet och Linn gick med morfar hem för att mysa med morfar och Laila en kväll nu när det är studiedagar resterande dagar i veckan.

Ha en underbar kväll!!

Rollbyten

Igår var jag badmamma, idag fotbollsmamma och lite senare ska jag byta skepnad helt och bli workingmam..ja då blev det helt plötsligt även internationellt...hahahaha.

Eftersom både Vilma och Linn har tyckt att bada alltid har varit kul så var det ett självklart val när dom skulle fixa ett partaj tillsammans vad det skulle bli...ja party i simhallen.
Gårdagen var fylld av bad och fisk, bad som i simhallen i Sigtuna och fisk som i sushi.
Tjejerna hade 22 årskalas på Sport och simhallen i Sigtuna, en underbar dag att förbereda denna på, tack älskade Jonas som hjälpte oss så mycket med fiskaktiviteten. Och sen var det 15 tjejer, mörklagd simhall, härlig musik som förgyllde kvällen mellan 18-20.30. Puss på er alla tjejer ni var så duktiga vattendjur och fasiken så modiga och duktiga med alla snygga hopp, allt från ettans trampolin till femmans.

 

 

 
 

 

En härlig kväll fylld med lekar, stafetter och hopp som avslutades med två trötta tjejer här hemma men glada.

Vi tackar våra underbara supportrar


Jonas hjälpte tjejerna med sushin


Albin tillförde glada tillrop och Jonas hade inte en chans i poolen.....

Kram alla ni som förgyllden denna kväll och ta åt dig nu Pekka, du är en klippa, vi hade inte fixat denna kväll utan dig;)

Helg igen...

Fredag, måndag...undrar var resterande av veckans fem dagar tar vägen? Nåväl en underbar helg utlovas och jag ska dessa två dagar tillbringa den mesta tiden med min dotter och hennes intressen samt att vi får ha Vilma hos oss hela helgen, det uppskattar vi mycket.


Tacokväll hos SundinsJonas, Albin, Linn och Vilma


Lördagmorgon i Sigtuna stad

Ha en underbar helg!! Nu ska jag förbereda 22-årskalas i simhallen samt ladda för fotbollsafton imorgon (i cafét)
Kram