Fredagsmys

Jonas och jag var ute och gick och konstaterade att fredagen låg nära till hands....ja tiden går så förbannat snabbt, säger jag. Ja snart är vi döda säger Jonas och ler. VA! Så kan man inte säga. Men det är sant. Tiden går så snabbt så vi måste verkligen leva här och nu. Inte planera upp våra liv för mycket, här och nu!! VI lever nu!
 
Jag har följt mediautspelet på Aftonbladet när det gäller Isaac och lider med de som är på plats och lever i denna misär, även media.Det finns dom som är närmare döden än vi och just nu känns det väldigt bra att det är fredag och jag sitter mittemot min älsking och dricker och glas gott rött vin i min trygga vardag och skriva om saker som är helt oväsentliga men som också är viktiga. Att poängtera att även om vi tycker det är hemskt det som som händer runt om i världen med krig och elände så måste vi fortsätta se det som är positivt på våran kammare och njuta av det.
 
På tal om vin, om ni inte har provat Coffe Pinotage så är det dags, dvs om du tycker om rött vin.
Och nu ska vi träna på det där med QR-kod för att vara med i tiden.  Om du läser detta inlägg på en dator så tar du nu fram din smartphone och om du inte redan har uppen QRReader så laddar du ner den nu....jag väntar.....
.......
.......
 
Så ja, ladda ner denna QR och lägg sidan som favorit så glömmer du inte bort den imorgon när du går in på systemet för att köpa ett gott rött vin till kvällens middag. Prislappen är 89 kr.
 
Jaha eftersom det inte händer mer än vanligt i mitt liv så har jag börjat fuskat och förmedlar vad media talar om och upplyser oss om. Vad som händer i Sverige och övriga världen. Nu kanske det inte alltid är intressantare än det som händer i mitt liv, men jag vill ju inte trötta ut er heller;)  Min dotter tröttar ibland ut mig med tjatet om en hund, känner du igen det?
 

Detta visad idag Metro och det är klart.....Come to mummy! Jäklar så söt. Nej några husdjur ska vi inte ha. Inte nu.
 
Nu ska jag fortsätta leva i nuet och njuta av mitt vin, och vetskapen att min far sliter och svär med deras tapetsering på landet, skål pappa:) samt slappa för att tidigt imorgon bege mig och köpa en större säng till min dotter, dags för en 120 cm, ssccchhhyyyyyy hon vet inget:)
 
Trevlig helg alla som orkat läsa hit och glöm inte
 
NJUT AV HELGEN och lev här och nu!
Kram
 
Källa: Metro, DN och SvD samt systembolaget.se
 
 
 

Vad hände idag?

Jag jobbar med reklam, det betyder att jag tittar och beskådar även vad andra gör, både för att hissa och dissa. Men när jag varje dag bläddrar igenom de tre vanligaste morgontidningarna (finns det fler?) så slår en del rubriker emot mig. Många intressanta ämnen och vissa som man snabbt ifrågasätter. Det här pockade på min uppmärksamhet idag.
 

Detta betyder nu helst plötsligt att choklad är bra? Eller nej det är ju faktiskt inte det som framgår av detta utan att choklad minska risken för stroke, men borde inte det betyda att choklad är bra? Vi äter ca 119 g per vecka. Jag har inte ätit en chokladbit på fler veckor, detta betyder att jag kan ta en bit på lördag till ett glas rött kanske?
 
Trädgården var min första tanke, rädda Jeanette var den andra. Herregud vad det är sådana här äckliga sniglar överallt där jag springer. Än så länge har ingen hamnat under mina sulor och bara tanken är hemsk. Vad gör dom för nytta?
 

Äntligen har dom kommit på det. Vi andra har fattat det länge, herregud varför skulle annars dessa dokumentärsåpor annars existera, skärmpning nu journalistiken!!!!
Mitt i allt letande efter snygga annonser så hittade jag denna, Mio säljer alltså just nu den soffan jag vill ha, och jag som hade bestämt mig för att inte köpa någon nu....;(
 
Och det här måste iallafall var den äckligaste och mest sjukaste artikeln som fångade min blick, en liten artikel med 200 råttor. Om en sanering av ett hus tog två månader och man kan bygga nya hus på två veckor på tv, då fattar jag att det var mycket att sanera. Bränna ner huset och bygga upp ett nytt hade kanske varit mer kostnadseffektivt.
 
Nåja, det var lite av mina upptäcker idag, hittade du något annat intressant, detta när det gäller åt det mer onödigtvetande-hållet. Detta blogginlägg får hålla sig utanför krig, sjukdomar och politik.
 
Källa: DN, SvD och Metro.
 

Nu ska skåpet ut!

Jag blir kär i mina saker, känner du igen dig? Har så förbannat svårt att göra mig av med saker jag skaffat mig, iallafall i möbelväg. Småsaker kan jag lätt ge bort eller slänga men möbler. Åh nu är mitt vardagsrum övermöblerat. Ut ska skåpet från Mio, Indo. Så snyggt och så jäkla fullt med saker (vart ska jag lägga dessa?) Så nu finns det på Blocket.se Priset 5.000 kr.
Sen var det gamla skrivbordet som ska få bli som nytt, nämligen vitt. Har funderat på det länge nu men nu är det dags. Dock betyder det att jag måste skaffa en ny stol, för den målar jag inte, den får vi hitta på med något sen.
Nej nu ska jag sjunka ner bland kuddarna igen i min gamla soffa med massa kuddar och se på såpornas television och kanske surfa runt lite innan kvällen är över för min del.
 
Kram på er!
En annan lösning på mitt möbelproblem är ju förstås att hitta en större lägenhet att fylla med mer möbler. Vet du någon som vill ha en takvåning på huvudgatan i Sigtuna som har en större lägenhet i Sigtuna stad eller närområde? Här hittar ni min bytesannons.
http://www.lagenhetsbyte.se/annonser/bytes.aspx?annonsid=117912