Nu ska skåpet ut!

Jag blir kär i mina saker, känner du igen dig? Har så förbannat svårt att göra mig av med saker jag skaffat mig, iallafall i möbelväg. Småsaker kan jag lätt ge bort eller slänga men möbler. Åh nu är mitt vardagsrum övermöblerat. Ut ska skåpet från Mio, Indo. Så snyggt och så jäkla fullt med saker (vart ska jag lägga dessa?) Så nu finns det på Blocket.se Priset 5.000 kr.
Sen var det gamla skrivbordet som ska få bli som nytt, nämligen vitt. Har funderat på det länge nu men nu är det dags. Dock betyder det att jag måste skaffa en ny stol, för den målar jag inte, den får vi hitta på med något sen.
Nej nu ska jag sjunka ner bland kuddarna igen i min gamla soffa med massa kuddar och se på såpornas television och kanske surfa runt lite innan kvällen är över för min del.
 
Kram på er!
En annan lösning på mitt möbelproblem är ju förstås att hitta en större lägenhet att fylla med mer möbler. Vet du någon som vill ha en takvåning på huvudgatan i Sigtuna som har en större lägenhet i Sigtuna stad eller närområde? Här hittar ni min bytesannons.
http://www.lagenhetsbyte.se/annonser/bytes.aspx?annonsid=117912
Kommentera inlägget här: