Nyårsmeny avklarad

VIlken målltid, så jäkla mätt. Men ännu ett år har min kära fästman lyckats med den mest fantastiska middagen. Nu sitter vi med vårt kaffe och avec och bara njuter. Nästa år är ett nytt steg i vår relation, sambos. Den första februari kommer vi att dela adress, tv-licens och toalett. Herregud, vet vi vad vi gett oss inpå. Ja tv-licensen är ju ok och tack o lov får vi två toaletter:) Det kommer bli helt underbart. 31 dagar kvar tills flyttlasset går, men just nu ska jag bara sitta här och njuta av den här kvällen, den sista iår.

Förrätt

En räkcoctail även för mig som inte äter skaldjur, men jag tjuvsmakar räkorna ändå, de tär dock ingen dill med i denna rätt.

Förberedelser för nyårsmenyn

För tredje året så står min egen kock från tidig eftermiddag och förbereder kvällens middag. Självklart trerätters.I år blir det Räkcoctail till förrätt, oxfilé med rösti, rödvinssås och smörslungade primörer. Efterrätten blir en kopia på nyårsafton 2010, halllonpannacotta med hallonspelgel. TIll detta serveras rött vin förstås och jag hoppas på att det även blir kaffe och avec.