1/12 överstökad

Den första månaden, januari, är snart över. Jag vill inte att tiden ska gå fort men skulle ljuga om jag inte ville att April ska vara här inom kort.

Den här helgen har varit fylld med god man, vin och trevligt sällskap men väldigt lugn. Ifredags fixade min darling oxfilen och rösti med vårt favoritvin och sedan blev det en vända till Kista under lördagen för att avsluta helgen på söndagen med att Linn fixade pannbiffar, en alldeles utmärkt lugn januarihelg kan man säga.
Shopping i ett färgglatt Kista Centrum


Linn fixar pannbiffar


Pannbiffar i gräddsåsNu väntar en ny vecka att fylla med innehåll . Kram på er! 

Januari 2012

Sedan eller kanske till och med innan Linn och jag åkte till Maldiverna så har jag känt mig så fruktansvärt trött, januaritröttan tror jag åkomman kallas. Jag orkar ingenting på kvällarna, jag slarvar med att träna och känner mest för att gå och sova vid 21, så vad hindrar mig egentligen?


Ramona, Annie och Miriam, tre tunga namn i motorsporten.

Nej svaret på det är naturligtvis ingenting, men jag tycker väl att livet är för kul att leva för att vilja sova bort kvällarna. Sista dagarna har det hänt massor som vanligt. På jobbet hade vi presskonferens för Ramona och Miriam, de två första tjejerna i världen som ska köra Rally-VM, trevliga och ödmjuka tjejer, även Annie Seel dök upp som en Joker och hälsade på, en mer idrottslig, tuffare, coolare och snällare motorsportstjej får man nog leta efter.


Seth, trollkarlen som tar oss till andra höjder..:)

Avslutade den dagen med att gå på vår VDs 50-årsuppvaktning. En mycket trevlig tillställning med folk från branschen och för att inte tala om trollkarlen. Herregud, han har i mig vunnit en fan som inte kommer att vika från hans sida (japp vi är FB-vänner också). Han har varit VM-mästare, jobbat i Las Vegas och är den trognas anlitade trollkarlen i kungahuset, det ni....så otroligt duktig, förstås!! Jag är imponerad.


Annie och Seth

Så nu har jag uppdaterat er som är lite intresserade av vad som händer i mitt liv då jag slarvar med detta bloggandet, men skam den som ger sig....jag ska bättra mig;)

Kram på er!

Pinsamt programHur f-n kan man bete sig på tv som det åtminstone framgår på programmet "Mammor och Minimodeller". Ett pinsamt programupplägg som jag inte riktigt förstår vad man vill nå ut med. Fiasko, pinsamt och så synd om dessa små töser, kanske förstör de sin dröm för att deras mammor är tv-kåta. Tyvärr att bli B-kändis med hjälp av sina barn, lågt tycker jag som antagligen inte leder någonstans mer än pinsamma rubriker. Vi vill alla våra barns bästa men för f-n det är inte värt det priset och jag hoppas för dessa barn att dom får ut något bra utav det i slutändan, kanske ett bra gage.

Något som man bör veta är att vara barnmodell inbringar inte miljoner utan barnen måste ha det som efterfrågas och framför allt tycka att det är kul. Och det är kul om man klarar av att se det som det är, inte glamoröst men en otrolig erfaranhet. Träffa duktiga designers, stylister, fotografer, sminköser och andra kreativa och duktiga människor i branschen.

I detta fall kan jag prata med erfarenhet i bagaget då jag är mamma och har en minimodell;) Det jag har sett hittills i programmet är en tv-produktion för tidsutfyllnad och en programidé som måste bero på idétorka. Verkligen ser helt annorlunda ut. I vår värld styr Linns agentur, dom bokar hennes jobb och är det något som stylister och fotografer inte vill veta av så är det oss mammor/föräldrar. Jag, modellmamman (och även pappa eller morfar) fördriver oftast plåtningarna med att inte vara i samma utrymme och dricka oss trötta på kaffe.

Från en "modellmamma"IRL;)