Africa

Just nu befinner vi oss i den norra delen av Afrika, Tunisien.  Men en All Inclusive är nog detsamma oavsett land, allt ingår liksom. Imorgon ska vi ta oss ut till närmaste stad och se vad den har att erbjuda.

Våra dagar fyller vi med bad, mat, bad, dryck, bad, mat, sola, bad, dryck och till det spetsar vi till det och tar ett dopp då och då. Det vill säga, vi badar förbaskat mycket men vattnet är så underbart varmt och skönt så det är svårt att göra något annat. Två minuter på land, i de solstolar vi tar klockan 8 för att i huvudtaget få några, så är man torr och varm igen och längtar efter att svalka av sig i det sköna vattnet.

Maten, hm ja pizza och pasta smakar bra världen över, så kan vi säga. Jonas säger att maten är bra och jag nickar….. Vinet är däremot otroligt gott, liksom ölen, dock kan man säga att vi hoppar oftast över drinkarnaJ

Vi har nu varit här i tre hela dagar och har tre kvar. Idag blev det en tennismatch i denna otroliga värmen, svetten bara rann, men vi kämpade på allihopa.

Rummen är suveräna. Jag och Jonas bor i ett och bredvid bor Albin och Linn med en anslutningsdörr emellan med var sin toalett. Andra kvällen hade jag och Jonas en jättekackerlacka i vårt badrum och jäklar vad ”anslutningsdörren” drogs igen snabbt, vi hann höra god natt sen såg vi inte de mer den kvällen. Kackerlackan fick hjälp av hotellpersonal att ta sig ut från vårt rum två timmar senare;)

Behöver jag säga mer, vi har det underbart!! Dessutom har vi stängt av vårt cyberliv då det endast är kontakt med övriga världen i lobbyn mot en kostnad.

Nu ska vi fortsätta njuta av vår sista semestervecka i en underbar miljö.

 

 

Herregud höll på att glömma den klassiska och nu för tiden ett måste bild för alla som vill visa, föreviga sin kärlek när dom är i närheten av vatten utomlands Ja, jag åkte ju iväg med en man som måste ut och springa en mil varje dag så vad kan vara med kärleksfullt än denna....kram på er alla!

 

En dag i vattnet

25 grader och sol hela dagen, högsommarvärme redan vid 10-tiden. Det betyder bada, bada, bada här på landet.Sista dagen den här gången skulle uppenbarligen bli den varmaste och härligaste men det gör ju att vi kommer att glömma de få dagar vi fått regn och att gräsmattan ens varit oklippt känns overkligt. Allt är ju liksom bara toppen här på landet.
 
Sen var de det där gymnastiska övningarna som Jonas höll på med......
 
 
 
Nåväl han lyckades till slut....vi blev oroliga där ett tag...:)

Fotografering och sushi

Varje år tar vi kort, rättare sagt blir barnen tvingade att bli fotograferade:) Nåja, barn som har föräldrar som jobbar på tivoli tvingas gå på det hela tiden och barn till föräldrar som äger biografer måste se alla senaste filmerna och inte klagar dom inte...så har man en fotograf i familjen får man lida lite och stå ut med detta. När jag blir rastlös och måste få vara lite kreativ så är de oftast de närmaste som får "lida", i år var det dock inte så plågsamt då tjejerna börjar vara i den åldern då det är ganska ok att bli förevigade men det kan ju ändras till nästa år så det gäller att passa på.
 
Min kära fästman vill dock inte vara med på bild mer än han måste, dvs han fixar inte till sig för det ändamålet. Åh andra sidan när fan gör man iordning sig här? Igår insåg jag när jag gick på affären här i Ullånger att jag antaligen inte ens skulle visa mig för grannarna i Sigtuna i mitt "tillstånd":) Men det är väl just det som är semester, att få se ut som man gör och inte bry sig oavsett vad omgivningen (mygg, broms osv) tycker. Men det är väl så man säger, man åker till Norrland när man "vill vara sig själv för en stund".
 
Ännu en gång blev det sushi här i stugan, till och med jag åt mig mätt denna gång på rå fisk och ris:) En del saker måste man lära sig här i livet och denna sommar har jag lärt mig att äta sushi. Inte det där förbaskade sjögräset dock.
 
En liten kavalkad bilder på de vackra barnen....
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: Semester, modellfotografering, fotografering, sushi, modeller,