Eskilstuna, by daytime

Eskilstuna har exakt samma affärer som alla andra städer i vårt avlånga land, inget extra, inget chockerande och absolut inget kul. HM, Indiska, Kappahl, Brother and Sisters osv...så att shoppa något som skulle kännas exklusivt för denna stad infann sig inte.

Kallt och blåsigt och en halvtaskig vinterdag med snö på morgonen som dock försvann när solen tittade fram gjorde inte heller staden till sitt bättre. Inget fel på Eskilstuna, men speciellt var det inte. Vi har en sjukt härlig utskikt över ån från hotellrummet men med detta väderomslag kunde inte ens det ta kylan från kroppen.

Shopping, lunch och sedan tillbaka till hotellt, där jag tar en kopp kaffe medans min underbara reskamrat tar sig en snabb sväng till hotellets gym.

Kvällen erbjuder mat, dryck och kanske någon form av "stadskamp".

 
 
  

Eskilstuna, en stad i Sverige

Idag är dagen då vi under en timme släcker ner världen i en manifestation och för att visa vårt miljöengagemang  Syftet med Earth Hour är att skicka en politisk signal till världens ledare om att ta klimatförändringarna på allvar.

Jag och Jonas befinner oss i Eskilstuna och vi kommer antagligen att befinna oss på en restaurang vid den tidpunkten så kanske äter vi med enbart tända ljus för att lysa upp vår tillvaro, vi får se? Eskilstuna är iallafall en stad som deltar i detta engagemang med stor entusiasm vad vi förstått.

Eskilstuna, ännu en stad i Sverige i vår stadskamp. Biljard i Örebro, Bowling i Västerås, så undrar man vad ska Eskilstuna kunna bli delaktig med, något eller inget? Första kvällen i denna förvånadsvärt vackra stad (som jag endast kopplade ihop med en djurpark) intogs middagen på restaurang HåPes, underbar miljö och mat. Både jag och Jonas njöt av varje tugga och vinet vi svalde ned med hade en druvsmak man gärna behöll på smaklökarna.

Lite bilder....

 

 
 

Hotellt vi bor på är Comfort, nyrenoverat sedan 2010 i mycket modern touch, fräsch och snyggt.
Nu fortsätter vi vistelse dock har naturen klätt på sig vinterdressen igen, let´s go i to inomhusgalleri och göra av med lite pengar. 
 


Modelldag...

Det är sällan jag tar modellbilder nu för tiden...vart tog du vägen min kära modell Kenneth?:) Nåväl men ibland är det kul att fräscha upp sig inom det gebitet också. Så de som finns närmast fick ställa upp, Linn och Jonas. Jag tog ett en liten stund med de båda under dagen idag och här är resultatet.

 
 

 


Kram och trevlig helg alla vänner!!