Eskilstuna, en stad i Sverige

Idag är dagen då vi under en timme släcker ner världen i en manifestation och för att visa vårt miljöengagemang  Syftet med Earth Hour är att skicka en politisk signal till världens ledare om att ta klimatförändringarna på allvar.

Jag och Jonas befinner oss i Eskilstuna och vi kommer antagligen att befinna oss på en restaurang vid den tidpunkten så kanske äter vi med enbart tända ljus för att lysa upp vår tillvaro, vi får se? Eskilstuna är iallafall en stad som deltar i detta engagemang med stor entusiasm vad vi förstått.

Eskilstuna, ännu en stad i Sverige i vår stadskamp. Biljard i Örebro, Bowling i Västerås, så undrar man vad ska Eskilstuna kunna bli delaktig med, något eller inget? Första kvällen i denna förvånadsvärt vackra stad (som jag endast kopplade ihop med en djurpark) intogs middagen på restaurang HåPes, underbar miljö och mat. Både jag och Jonas njöt av varje tugga och vinet vi svalde ned med hade en druvsmak man gärna behöll på smaklökarna.

Lite bilder....

 

 
 

Hotellt vi bor på är Comfort, nyrenoverat sedan 2010 i mycket modern touch, fräsch och snyggt.
Nu fortsätter vi vistelse dock har naturen klätt på sig vinterdressen igen, let´s go i to inomhusgalleri och göra av med lite pengar. 
 


Kommentera inlägget här: