Köksbord

Äntligen, vi har ett köksbord:) Efter att möbelfirman beställt hem det har vi nu tittat och godkänt det så på lördag hämtar vi det,yes vi bockar av:)

Kategori:

Sjuk, flytt och alllmän kaos

Vem bokar in sjukdom veckan innan man ska flytta? Ingen förstås och sjukdomar knackar ju inte på dörren och frågar om dom får komma in..Men iibland kommer dom olämpligt och ibland jävligt olämpligt. Jag hade massa jobb, utbildning och massor med packning inbokat denna veckan. Och vad händer? Jag knockas av någon jävla förkylning på söndagen som gör att jag blir som förlamad, ja endast i skrift men det känns som jag blir helt oanvändbar. Jag ligger och tycker synd om mig själv i vår soffa medans jag ser Jonas springa omkring och göra massor med nytta, sådant som vi skulle göra tillsammans står han nu själv inför. Och som om det inte vore nog så får han dessutom hålla i markservicen. Jag känner mig som den värsta flickvännen i världen och detta är precis när vi ska bli sambo..... Nåväl från nu och framåt kan det ju bara bli bättre, fasikenvad jag ska skämma bort honom sen.
 
Linn har också varit liggandes i 40 graders feber i massa dagar och haft influensan men är nu på bättringsvägen, skola imorgon. Men dessa två sista feberfria dagar har även hon börjat att packa och denna underbara varelse har valt att nästan skänka bort allt till de som behöver de bättre än hon. Hans gossedjur, alla böcker, videofilmer och spel som hon inte längre vill ha ska skänkas bort.
 
Ja själv ligger jag här och ser över kaoset och tänker att nästa veckas dygn kommer att bli långa. På torsdagkväll ska lägenheten vara tom och på fredag går flyttlasset, så spännande. Men innan dess måste en förbättring av min hälsa ske. Jag ligger fortfarande bara och svettas, snyter mig och ser på mig själv uppifrån och suckar...
 
Jag bugar för Jonas och Linn som tappert står ut med denna gnälliga sambo:)
 
Och till alla andra som också ligger nedbäddade i samma oinbjudna förkylning, krya på er, det här är f-n inte kul!!
Till alla er som lider av allvarligare sjukdomar än en liten förkylning ber jag om ursäkt för detta patetiska gnäll, jag vet ju att det snart är över, men kände att jag behövde få de tur mig.....Så krya på oss alla och må 2013 blir ett år i friskhetens tecken.
 
 

Mer möbler till salu

Flytten närmar sig och mer saker vill vi bli av med. Man skulle ha satt ett helhetpris och börjat om helt från början. Vad kul det hade varit. Nåväl nu är soffan och fåtöljerna sålda, en vän från min barndomsby var förbi och köpte detta för sin mor och fars räkning vilket var mycket trevligt, inte bara att bli av med dessa utan även att få träffa Annica och hennes man, om så bara för en kort stund. Tack för att ni hjälpte oss att bli av med detta.
 
Jonas bokhylla har också flyttat "hemifrån", dvs fått en ny trevlig familj. Så nu är det nedan som ska iväg.
Köksbordet nu till det låga priset på 1.750 kr
Jonas vardagsrumsbord i svart ekfanér för endast 1.000 kr
 
Linns bokhylla med en stor låda i botten (lite nött på kanterna på hyllorna, men inget som inte går att bättra på med lite färg. 300 kr.
 
2 st vita MALM-byråer (den ena är dock lite trasig i en liste mellan sista lådorna (går säker att fixa till) pris 200 kr/st
 
2 st vita MALM-avlatningsbord 150 kr/st
Linns säng (resårbotten mellanmjuk) med nytt svart madrassöverdrag 120 cm med bäddmadrass och ben säljes 500 kr
 
Om du är intresserad av något av dessa så skiynda dig och kontakta mig då jag har dessa även utlagda på blocket och facebooks till-salu-sajter. Hör av dig via mejl eller telefon fotograf_jeanettesundin@hotmail.com, eller 070-797 46 60