Sista kvällen

Ja så var denna helg snart slut och vi har haft en underbar helg med sällskap av Teo. 


Ikväll tror jag dock han missar Wallander;)

Höga Kusten Collection -Skuleberget

Detta magiska berg, skog, naturreservat. Att vandra, klättra eller bara strosa runt i denna miljö som har något för alla, underbart. Prova att klättra på den branta sidan med Via Ferrata, en spännande upplevelse med magisk utsikt. Gå lederna runt i skuleskogarna, fantastisk skog som kan upplevas alla årstider. Gå förbi Skuleskrevan och gör ett vårskrik, det gjorde Ronja, eller åtminstone rövarna tog denna väg;)


Min mala, Skuleskogen får representera, berget och skogen med Gulbrun Bild Jaspis och grön afrikansk Turkos, en kvartssten och en tofs som kan ha olika färger. 

Som alla min malas som ingår i Höga Kusten Collection så går 100 kr till organisationen Love and Hope. 

Collectionen kommer att börja säljas sommaren 2017.

Höga Kusten Collection -Rotsidan

Vid havet ligger denna stenbeklädda strandlinje. Fyra kilometer klipphällar som slipas av havet. Färgerna av havet och från stenarna får återspeglas i mina malas och armband som fått just det namnet, Rotsidan. 


Bild jaspis och färgad jade, kvartssten och Nuggets samt en nylontofs. Ett hänge med Livets träd som står för Lycka, kärlek, livet och styrka, allt som jag vill ge flickorna som organisationen Love and Hope gör allt för att rädda från sexhandel. Vi skänker 100 kr frän varje sålt mala i Collectionen Höga Kusten. 

Collectionen Höga Kusten är till försäljning fr.o.m. Sommaren 2017.