En dag i våra liv

Min dag
Ibland så blir inte livet som vi tänkt oss men vi måste acceptera det och gå vidare. Som man bäddar får man ligga...sa någon, och visst är det väl så men ibland vill man bädda om. Jag har förstått att livet tar olika vändningar i hela vårat liv, det slutar liksom aldrig svänga  och vi ska aldrig ta för givet att vägen som vi åkte på igår ser likadan ut imorgon, jo jag har förstått tidigare, men ibland blir det bara mer påtagligt....

Jag tog på eftermiddagen en rask promenad i skogen med Rolle, rensa hjärnan och få lite frisk luft, underbart!
Linns dag
Linn är snart nio år och idag var det en dag precis som det ska vara på sommarlovet för en nioåring. Hon fick ett begagnat dockskåp i tre våningar av grannen, lyckan var gjord. Sprang iväg till en kompis och badade i deras pool innan dom båda kom hit och spelade lite spel och sjöng ljudligt innan dom försvann ut i sommarvärmen igen. Kvällen bestod av fika, coca cola och munkar (ja, pappa jag vet, mycket socker, men det är ju sommarlov). I säng för att se en film och sedan somna.

Klockan är nu 23:34 och ytterligare en dag har gått i våra liv, fler skall komma och dom ser jag fram emot. Är redan spänd på vad morgondagen har att erbjuda, någon som vet?