Jag får inte alltid som jag vill...

Ibland blir jag arg och sur, ni vet så där tjurig som bara "kärringar" kan bli. Idag har jag haft en sån dag *ler*, nåja som ni ser kan jag skratta åt det. Men ibland måste även jag inse att jag inte alltid kan få det jag vill....det är något jag måste jobba med, detta gäller naturligtvis min privata sida i livet.


Jag vill vara glad, positiv och förgylla människors tillvaro, och det brukar medföra att jag blir glad och positiv men den funkar inte idag. Så jag har städat uteplatsen, tränat och verkligen försökt göra något bra av den här dagen. Nu ska jag  åka iväg och köpa lite blommor till uteplatsen eller åtminstone titta på blommor, och kanske lukta lite på dom (luktar vårblommor???).

Puss och kram alla vänner...från en riktig sur kärring....*ler* med glimten i ögat.


Målet är fortfarande nedanstående:

Lycklig, trygg och kär...det är mina tre stora passioner här i livet som jag strävar efter just nu. Att känna mig helt galen och att mina ögon ska glittra i kapp med solen. Så nu måste jag smitta ner någon med vårkänslor...watch up!!
Mimmi:

Det hjälper att röja runt när man är sur. Då får man en massa gjort och bara det kan ju få humöret att vända! ärligt talat, det är rätt så skönt att få sura emellanåt. Man kan inte glittra jämt;)

Kommentera inlägget här: