Africa

Just nu befinner vi oss i den norra delen av Afrika, Tunisien.  Men en All Inclusive är nog detsamma oavsett land, allt ingår liksom. Imorgon ska vi ta oss ut till närmaste stad och se vad den har att erbjuda.

Våra dagar fyller vi med bad, mat, bad, dryck, bad, mat, sola, bad, dryck och till det spetsar vi till det och tar ett dopp då och då. Det vill säga, vi badar förbaskat mycket men vattnet är så underbart varmt och skönt så det är svårt att göra något annat. Två minuter på land, i de solstolar vi tar klockan 8 för att i huvudtaget få några, så är man torr och varm igen och längtar efter att svalka av sig i det sköna vattnet.

Maten, hm ja pizza och pasta smakar bra världen över, så kan vi säga. Jonas säger att maten är bra och jag nickar….. Vinet är däremot otroligt gott, liksom ölen, dock kan man säga att vi hoppar oftast över drinkarnaJ

Vi har nu varit här i tre hela dagar och har tre kvar. Idag blev det en tennismatch i denna otroliga värmen, svetten bara rann, men vi kämpade på allihopa.

Rummen är suveräna. Jag och Jonas bor i ett och bredvid bor Albin och Linn med en anslutningsdörr emellan med var sin toalett. Andra kvällen hade jag och Jonas en jättekackerlacka i vårt badrum och jäklar vad ”anslutningsdörren” drogs igen snabbt, vi hann höra god natt sen såg vi inte de mer den kvällen. Kackerlackan fick hjälp av hotellpersonal att ta sig ut från vårt rum två timmar senare;)

Behöver jag säga mer, vi har det underbart!! Dessutom har vi stängt av vårt cyberliv då det endast är kontakt med övriga världen i lobbyn mot en kostnad.

Nu ska vi fortsätta njuta av vår sista semestervecka i en underbar miljö.

 

 

Herregud höll på att glömma den klassiska och nu för tiden ett måste bild för alla som vill visa, föreviga sin kärlek när dom är i närheten av vatten utomlands Ja, jag åkte ju iväg med en man som måste ut och springa en mil varje dag så vad kan vara med kärleksfullt än denna....kram på er alla!