Vad hände med Bubbles?

Hela löpet är fyllt med Michaels arvingar, vad ska hända med dom? hur mycket blir arvet på? blir det något arv? Vem är pappa? vem är mamma? Herregud dom kommer vara vuxna innan frågorna är besvarade.

Men vad hände med det första barnet i Michaels liv, Bubbles? Jo nu kan vi läsa i media att han mår bra och bor i Florida tillsammans med andra chimpanser och har det bra. Bubbles är nu 26 år och väger 77 kg, därav varför han inte kunde bo kvar med Michael, dvs hans vikt. Han blev för stor för att kunna bo tillsammans med en människa och kanske även lite svår att hantera. Enligt Aftonbladets tidning Klick så är han också väldigt känslig och har en dramatisk ådra. Om Bubbles har ett sår, hur litet det än är, så vill han gärna visa upp det flera gånger om dagen för att få sympati.

Jag vet en av alla videos som Micheal gjort som kanske är den som sa det han alltid ville säga: "Leave me alone" som Bubbles var med i. (se youtubeklipp nedan)

En annan sekvens som Bubbles blev uppmärksam vi är vid en japansk presskonferens som han deltog i och man påstod att Bubbles kunde göra moonwalken, ja titta och se själv.