Samla energi och gå vidareIbland behöver man samla energi och hitta tillbaka. Det gjorde jag i helgen. En tur på 90 mil t/r var underbart både för mig och bilen. Jag kör volvon igen och den har varit på en totalservice och fick lite dåliga värden på besiktningen så den behövde lite akutmedicin och lite mil så vi löste det på bästa sätt. Jag fick ny energi och nyklippt gräsmatta och bilen fick mil i kroppen.Stugan är så underbar även nu när hösten börjar komma, 15 grader i vattnet gjorde att känslan av att vilja bada försvann ganska snabbt. Men att sitta i solen på bryggan var helt underbart och allt annat försvann.Gräsmattan blev klippt och jag kan se fram emot att snart åka upp igen för att vintra....vill du följa med?

Rutinerna är tillbaka

Nu är sommaren slut har jag bestämt. Min semester är över och kylan börjar komma smygande. Fönstret börjar stängas och jeansen är framtagna igen, allt som tyder på att hösten är här.

I lördags var det fotbollsturnering i Odensala, och naturligtvis var vi där. Tjejerna vann alla sina tre matcher, underbart att se. Det är så spännande att jag fick lov att titta bort ibland och när Linn i andra matchen skulle vara målvakt visste mina nerver inte vart dom skulle ta vägen, men hon var så duktig och höll nollan, mammas tjej!Så alla rutiner är tillbaka, väckarklockan ställs igen och träningar och läxor är tillbaka. Säga vad man säga vill men visst är det skönt när allt är som det alltid varit och vi kan i stort räkna ut vad som ska hända imorgon. Men helt säkra kan vi aldrig vara med eller utan rutiner, eller hur.

Cypern i bilder