Tillbaka till verkligheten igen

Ja hemma igen då. Åkte sent från stugan för att återvända till verkligheten igen. Inte för att den är så tokig heller. Det jag kommer att sakna nu är ju förstås vem som ska göra kaffe åt mig på morgonen nu när jag helt plötsligt blev särbo igen:)


Dom tvättade bilen innan vi åkte.


...och svalkade av sig med det kalla vattnet....en kalldusch kan man säga.


Hela sjön hade smält när vi åkte så nästa gång hoppas vi att det är uppvärmt också och att vattnet har sjunkit en aning.


Och den här lilla krabaten hade kommit upp.....undrar just hur mycket som dykt upp till nästa gång vi kommer.

Men som sagt, tillbaka till verkligheten. Idag åkte dynorna fram och borden torkades av, och altanen sopades.


Den andra "sittplatsen" oljades upp. Nu saknas bara en grill och blommor i rabatterna...men det kommer!

Kram på er och glöm inte allergitabletterna....

Altanen

Ja nu tar vi det från början. Altanen är rutten. Jag har under en längre tid dragit på detta "lilla" problem. Nu skulle det lösas på allra bästa sätt, skiten ska bort!

Så Jonas tog tag i problemet och jag lovar, jag hjälpte till men höll även i kameran då och då....vill inte att ni ska tro något annat.  

  Det intressanta nu är att det finns ingen ritning, plan eller idé om hur den ska byggas upp igen. Men vi har ju hela sommaren på oss att komma på något bra.

Fiskelycka?

Den ruttna altanen var nog mer rutten än jag någonsin kunnat anat. Men nu så ska den bort.....darling slet i värmen efter att ha sprungit en mil som förspel. Nåväl man väljer sina aktiviteter. Själv tog jag det lugnt och krattade lite på tomten medan Albin och Linn fixade sina egna metspön. Fiskelycka...nja den verkar få vänta.


Fiskespön tillverkas.


Finns dom där under isen?


Om jag väntar tillräckligt länge...så kanske.....