Inte sova.....:(

Vi har just nu en kvällcermoni Linn och jag, hon läser för mig ur en bok, ett kapitel per kväll.  Jag har aldrig varit bra på att läsa för Linn, jag var nog bättre för Johanna och Johan. Jag tycker liksom att högläsning är jobbigt. Tack o lov tycker Linn det är kul. Men vi har ett problem. Jag somnar. Linn tycker det är mindre kul att behöva väcka mig och läsa om, ibland inte bara en gång, utan två. Men det är ju så otroligt skönt att hamna i dvalan och höra någon len röst långt därborta..är inte inte det egentligen meningen med godnattsaga?


Linn läser och Jeanette sover

Detta är förstås en arrangerad bild;) och jag höll mig vaken hela kvällen idag (nej skulle Linn säga), jag kommer ihåg allt Linn läste....eller? Nåväl fram för mer godnattsagor, oavsett vem som läser de och vem som får somna för det är så mysigt.

Puss på er!

Kulturer och mat

Vad underbart det är att jag har nära till andra delar av världen. Hur gjorde vi förr för att få dessa resor till andra kulturer. Jo vi betalade dyrt och tyckte att de var konstiga och annorlunda. Idag är vi tacksamma för allt vi får lära oss. Jag bor och lever mitt i en oas av olika smakupplevelser och kulturer.

Igår tog jag en promenad till Akalla från jobbet, en förort som många har som adress. Även många som inte är födda i vårt land men som nu är en stor del av den. Ett centrum med olika butiker med billiga priser. Kläder, grönsaker och frukt, data och bageri. Allt finns där men med en touch av andra länder, så härligt. På kvällen åkte jag till Thaifong för att köpa lite asiatisk mat....kyckligspett, jordnötssås och nudlar. Vilken ymnest att få ta del av detta på en och samma dag.


Akalla


Thai Fong cykel eller TukTuk kanske man ska säga


Nudlar så långt ögat når.....

Uppdatering av Majmånad

Maj är slut och vädret känns som höst. Mycket har hänt och samtidigt så går tiden så fort. Jag har haft en underbar majmånad och förhoppningsvis så kommer även juni att bjuda på både små och stora mirakel i vardagen. Under maj har jag blivit förlovad, varit till landet, klippt mig, tränat en del och gått underbara promenader i vår vackra stad med mannen i mitt liv. Vi har haft en del soldagar och njutit av god mat och dryck. Agnes har tagit körkort, jippie! Linn har varit inne och plåtats för skor och fått Marthas autograf och det har även varit morsdag. Herregud, ja maj är över men vad det har hänt saker i våra liv.

Jag visar det med fotografier också så jag inte missar något....

Soldagar

Vi har öppnat landet och Jonas har tagit årets första dopp

Förlovade 16/5 2012


God dryck och mat

Middag hos familjen Lindmarks


Besök i Uppsala


Två snygga killar i matbranchen


Agnes tar körkort


Morsdag och min mammas årsdag, 11 år sedan hon lämnade oss 27 maj

Ja, och så fastnade jag på bild också.


Jonas slappar på en parkbänk.


Martha besökte Sigtuna IF och självklart fick Linn en autograf


Linn och Martha, två duktiga tjejer.


En promenadbild från Sigtuna.