Sommar?

Vaknade tidigt av att regnet piskade mot insidan av fönstret som stod på vid gavel. Junis sista dag och termometern står på 15 grader. Frukost och en snabb promenad genom Sigtuna och sedan sprack det upp. Tänk vad som får oss att känna oss lyckligare, friare och gladare. Så varför visar den sig inte mer denna sommar? Antar att vi skulle bli mycket roligare människor att vistas med.
 
En cykeltur , segway, longboard och en grillmiddag senare så satt vi här framför tvn och insåg att denna dag trots allt inte blev så jäkla fel:)
 
Promenad, cykling, löpning och longboard. Njut av sporten tillsammans, oavsett gren.
Olja möbler och köpa glass, allt hanns med.
Vilken natur vi har i vår närhet, det är inte bara vattnet som är magiskt även våra skogar.
Segway kördes och vi ser fram emot Solsidan.
Underbara Sigtuna;)

Tjejkväll

Äntligen satt vi där, 17 tjejer boende i samma kommun. Ja det och alla hai ngon  gemensam vännina. Tänk att man kan träffas på en restaurang och alla har något gemsamt att prata om även om vi inte känner varandra. Män. Ett intressant samtalsämne. Skämt o sida vilket trevligt intiativ. Att träffas, äta och umgås över en röd god dring med massa is och sprit i. Vem fan mår inte bra då, oavsett karlar eller inte. Även om vi älskar dem så behövde de  inte för att en sådan här kväll ska bli perfekt.
 
Tack tjejer och framför allt Nana som såg till att detta blev av.
Kram
 

Midsommarparty

Vilken dag. Vi kom hem vid fyra på eftermiddagen och då tog vi sällskap med våra kära vänner, Maria, Micke, Christer och Catrin för att fira midsommar, och vilken midsommar.
 
Uppladdning i Sigtuna
  
  
 
Love is in the air....:)
 
Världens goaste midsommartårta, inte en jordgubbe blev över....fatet formligen slickades ren.
 
Sen spårade några ur:) Eller var det bara för att få vara med på bild?
 
Tack goa vänner för en mycket trevlig eftermiddag och kväll!