Party på Valborg

Så är det då äntligen dags att planera en kväll i drinkarnas tecken med partypinglorna igen. Det har varit många diskussioner om var, när och varför...nej strycker det sista....*ler*. Uppsala eller Stockholm, en trevlig kväll med god middag och drinkar??? Oavsett så kommer det att bli trevligt.

Vad ska man egentligen göra på Valborg (ja förutom att dricka drinkar), se på en brasa? men om man inte har barnen och ingen partner så att det inleds med parmiddag så måste det väl ändå finnas alternativ?

En än gång frågar jag mig hur vi klarade oss innan sociala media fanns...planeringen sker nu på FB.

Idag har jag satt upp en provisorisk studio med lite hjälp. Äntligen ska jag få flippa ur med fria tyglar. Det som står på tur är att fotograferas är barn, det ska bli så kul! Sen hoppas jag det blir en och annan brandman *ler stort* Det var ett tag sedan jag hade en fast studio att hålla till i så jag ska njuta så länge det pågår.Så förslag till Valborg...där drinkarna flödar och där alla underbara människor samlas?

Kram

EGO

  

Så idag hade jag bestämt mig för att ta tag i det jag legat och segat med för länge....fotografier som ska retucheras och levereras inom snart framtid. Men vad gör jag...pratar med vänninor för att planera en singelkväll i Uppsala på fredag (valborg) sitter och surfar för fullt samtidigt som jag sitter och tar kort på mig själv med webbkameran...ja jag vet ego......uttråkad....och rastlös.

Jag behöver kärlek, uppmärksamhet och någon som fixar kaffe åt mig....någon frivillig?

Idag har jag jobbat mina nio timmar, satt mig i bilen, lyssnat på underbar musik, åkt hem, fixat middag, satt mig vid datorn och blivit ett med den...ja jag är social media (någon sa det och jag måste tyvärr hålla med) och skulle inte klara mig utan det. Det fyller en funktion i mitt liv som jag dock hoppas fylls av något annat nu när våren är här.

Uteplatsen lockar och jag ser mig själv snart sitta med en GT i vänster hand och ....ja vad fan har man i höger ;) och solglasögonen på med trevlig sällskap.

Nåja nästa helg lockar till att bli en partyhelg och när man saknar något mest ska man bara gå rakt fram så måste man ju stöta ihop med något....dvs inte leta så mycket. Kanske finns det närmare än vad man tror???
Pratar jag kärlek nu igen...jag måste verkligen törsta efter den varan. Nåja nu ska jag jobba...

Kram

Jag får inte alltid som jag vill...

Ibland blir jag arg och sur, ni vet så där tjurig som bara "kärringar" kan bli. Idag har jag haft en sån dag *ler*, nåja som ni ser kan jag skratta åt det. Men ibland måste även jag inse att jag inte alltid kan få det jag vill....det är något jag måste jobba med, detta gäller naturligtvis min privata sida i livet.


Jag vill vara glad, positiv och förgylla människors tillvaro, och det brukar medföra att jag blir glad och positiv men den funkar inte idag. Så jag har städat uteplatsen, tränat och verkligen försökt göra något bra av den här dagen. Nu ska jag  åka iväg och köpa lite blommor till uteplatsen eller åtminstone titta på blommor, och kanske lukta lite på dom (luktar vårblommor???).

Puss och kram alla vänner...från en riktig sur kärring....*ler* med glimten i ögat.


Målet är fortfarande nedanstående:

Lycklig, trygg och kär...det är mina tre stora passioner här i livet som jag strävar efter just nu. Att känna mig helt galen och att mina ögon ska glittra i kapp med solen. Så nu måste jag smitta ner någon med vårkänslor...watch up!!