Fiskelycka och en underbar midsommar!

Så var då midsommarhelgen strax över men en snabb tillbakaspolning....
Landet, mitt underbara smultronställe som också är förknippat med massa jobb så här sommaritd förstås och betalningen är njutning för ögat.
Började med gräsmattan, fortsatte med humlen, dvs tog bort förra årets och dom revs, såg hemsk ut på armarna...och sen var det dags för lite ommöblering.


Sen kom då midsommar, strålande sol, öppnade första ölen strax före 11 och satt på bryggan och bara njöt av livet. Det var då en bil smög sig upp på den lilla grusvägen som leder fram till min stuga, en röd, snygg, combi..av märket Mercedes..japp pappa och Laila överaskade glatt. Med en stor korg med mat och alkohol kom dom för att njuta midsommar på Höga Kusten...åh så mysigt så snart var bryggan full med bara ben och massor med öl och skratt, så trevligt. Sen åkte naturligtvis fiskespöna fram. En lunch på bryggan och sedan grillat som det ska till middag...vad mer kan man begära...???

Abborre 3,7 hekto


Gädda 3,8 kg
Semester...vad gör man???

Så var det då snart dags för årets semester. Vad händer med oss den här perioden, planera semesteraktiviter, ta ut sparat kapital och se till att barnen får ett minne att ta med sig till sina barn. Men denna ständiga planering. För oss som har sommarstuga är valet enkelt och skönt, vi flyr till stugan och känner oss ganska nöjda. Många åker utomlands och andra vädrar båten.Här kommer iallafall lite tips på aktiviter i sommar i Sverige.
Barnsemester
Barnens turistguide
Sverigesemester

Aftonbladet tipsar
Expressen tipsar
Ikea

Så vi som bloggar och kvittrara tar inte semester vi gör det för att vi vill berätta vad vi gör och jag ska försöka rapportera vad jag gör och vad jag tycker om det, från att tala om vilken mack som har det bästa latten och var vattnet är varmast...vi lämnar aldrig laptopen hemma så håll ögonen på min twitter eller blogg i sommar!!

Kram på er!!

Idag ska vi säga ja

Ja..tar du denna vackra, underbara, söta kronprisessa....om Daniel änns tänkt på ett annat svar de senaste åren så vore han dum och idag är det dagen D då han utryckligen ska delge hela världen och säga det högt och tydligt. Så vi har en sessa kvar och det måste ju ändå vara alla männs dröm att få bli prins, den leken har vi ju övat på sedan vi var små.Nåja här hemma så började denna lördag ungefär samma tid som Victorias och hon kom till slottet  08.48 i morse...och vid den tiden satte sig min prinsessa och jag och åt frukost...trötta men glada. Idag är det fotboll för Linn och lite jobb för mig men solen skiner och det är snart semester så det är bara att säga ja, äntligen lördag.


Linn hinner inte mer än äta frukost så börjar telefonen gå varm...och vips så står hon påklädd och meddelar snabbt att hon ska iväg till en kompis...men JA kommer hem i tid till fotbollen.Utsikten från vårt köksfönster nu på morgonen när jag sitter och skriver på min blogg, lätt vind, blå himmel och en underbar sol....

Och för er som vill följa en annan blogg dagen till ära ska naturligtvis följa hovbloggen
http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen

Kram på er!