Bakdags

Jaha så var då julen snart här. Jag brukar märka det på att även jag börjar tänka på bakning. Kan inte tänka mig en jul utan lussebullar eller pepparkakor, men jag har ingen tanke på att göra det själv. Fördelen med att få äldre barn är att dom tar över visa sysslor under en period, jag har en sån period till godo just nu, jappa bakning. LInn älskar att baka och gör det både i tid och otid. Mest i tid.Hon är jätteduktig.
 
Igår bakades det muffins och gjordes kola samtidigt till att sälja för klassens kassa på julmarknaden här i Sigtuna. Själv tog jag en kopp kaffe och tittade på:)
 
 
Jag har också börjat längta efter att få flytta,detta märks om inte annat på att jag nu tar hem banankartonger från ica, två åt gången så att de ska finnas här när jag får lust att ta tag i något tråkigt skåp eller dylikt som aldrig används. Herregud jag ska ju flytta om två månader och jag har så mycket grejor. Nej inte framme men fasiken vad jag har skåp/byråer och ett stort förråd. Så jag har lovat mig själv att börja itid. Kanske kan man då hinna sälja bort lite också på vägen. Men först och framst måsta jag ha tag på ett förråd för mina möbler som ska till landet. HJÄLP!

AW, födelsedagsfirande och löpning

 
Säger vi det inte jämt...fan vad helgen går fort.Så även denna. Jonas renoverade i sin lägenhet nu innan försäljningen (la golv i ett av sovrummena) och jag började helgen med en AW på vårt favorithotell, Clarion hotel på Arlanda. Sen kom lördagen då jag packade de två första lådorna. Lite tidigt kan man tycka men det var nog mer en markering för min egen känsla att man liksom startat och inte ska få panik i slutet, fast man vet att det ändå blir så. Men två jobbiga skåp som där innehållet aldrig används är nedpackade. Middag hos Jonas och sen var lördagen över.
 
På söndagen var det dags att fira två födelsedagsbarn. Först ut stod Anton som fyllt 17 år och sen vidare för att fira Christer 48.Och otroligt söta voffsingar fanns på plats.
  
Efter allt fikabröd så var det dags att gå till gymmet.Innan det otroligt jobbiga (använd dig själv som vikt-passet) efter att jag sprungit en halvmil på bandet.....fy fasiken så trött jag var.
Sen hem till soffan, Solsidan, Heleniushörnan och Beck. Vilken helg!
 
 
Höst i Sigtuna
 
Kram
 

AW

Andra after worken på Clarion hotel på Arlanda och självklart var vi där.

Kategori: