Svart som natten

Färg, jag behöver färg i mitt liv...eller är det så att man kan gå igenom det med svart, vitt och brunt. Hela vårt hem förutom Linns rum som fått lite röda inslag är genomgående i dessa ickefärger, eller vad man ska kalla det. En färgglad matta i köket kanske skulle göra susen eller en lampa i halen i en chockerande färg.
 
Dock så har min kära särbo samma ådra, eller åkomma, du väljer. Han säger att så inte är fallet så idag gjorde jag en liten fotosession (ursäkta fotokvaliten).
 
Vi börjar med några bilder från mitt hem.
Ikväll när jag tog bilen och åkte till Jonas så lös månen så otroligt vacker. Och som fotograf är det svårt att se en bild och inte föreviga den, så fram med mobilen. Icke något att förespråka att fotografera medan man kör. Nu blev det ingen bra bild på månen men dock en kvällsbild. Svart som natten var ju rubriken;)
 
Tillbaka till vår nattsvarta inredning. Jag gick ett varv runt i Jonas och Albins lägenhet. Ja det är inte färggladare här (förutom på Albins rum som även de har inslag av rött och fototapet London. Men visst är det även här svart och en jävla massa klockor som ännu ej är omställda;)
Nej vi behöver hjälp!! Förresten någon som säljer en kohudsmatta? Jag behöver en svart/vit.
 
Kram

Höst vs vinter

Jag hann njuta ett tag av hösten, med vackra färger och lagom temperatur i helgen. Men plötsligt som det aldrig hänt förr blev marken vit och kylan gjorde sig påminde. Vinterkläder, element och dubbdäck, var ord som poppade upp i mitt huvud. Vintern är här för att stanna ett tag framöver.
 
Jonas och jag hann göra ett par promenader i den vackra hösten innan färgerna försvann. En tur in till Rosersbergs Trädgård för en fika ute. Första gången jag besökte stället och blev imponerad. Mycket mysigt.
 
 
Men även Sigtuna fick vi njuta av solen i helgen.
 
Och som alla andra år när det är dags att krypa in och mysa så kommer mitt intredningsinresse tillbaka, eller rastlöshet, kalla det vad som helst. Sovrummet ska få sig en ny fondtapet och köksbordet ska få stå mjukt, dvs en matta ska inhandlas. Vardagsrummet har fått vintergardiner, svarta längder. Så här ska surfas på heminredningssajter. Ja just det, den första julklappen har köpts....så det så!!
 

Halloween, scary!

Herregud, det var knappt så hon vågade gå in på toaletten och tvätta av sig sminket själv. Du behöver inte titta dig i spegeln upplyste jag Linn då jag själv inte ville titta på henne. Linn har provsminkat sig inför halloween.
 
Har du sett The Grudge så vet du var jag pratar om. En skräckfilm som sätter sig i huvudet och man gör vad som helst för att få bort. Jag slutar där och berättar inget mer om filmen  men huvudrollen är en asiatisk flicka så man kan väl säga att för Linn att klä ut sig till denna person är lättare än för många andra, och det var läskigt likt. Så ni som ska vara i skolan på fredag...tänk på att det bara är Linn där bakom det vita ansiktet och svarmålade ögona, den snälla, goa lilla Linn.Tänk att smink kan förvandla något så sött till något så gräsligt;)
 
Och tänk att imorgon ska detta lilla "monster" gå på modellcasting...tror hon får gå osminkad;)
 
Här är originalet.
  
 
...och här är Linn.